Hint Kinasi Dövmeleri ve Anlamlari

Kına Dövmelerinin Anlamları Nelerdir.

Henna tattoo meanings

Son zamanlarda, kına dövme en özellikle kadınlar ve gençler için genç nesil için ifade büyük bir formu haline gelmiştir. Onlar moda olma ucuz ve şık bir yol bulduk. Kına geldiği yer Bazı merak edebilir. Peki, kına sandalye boyama, tırnak sanat, deri ve yün boyama için kullanılan mürekkep sağlayan bitkinin İngilizce adıdır. Kına dövme onlar sadece yüzeysel yapma, cildin üst tabakası leke nedeniyle geçici olduğu bilinmektedir. Malzemenin rengi genellikle kahverengidir fakat farklı teknikler iyi renk üretmek için kullanılır. Meyve, yaprak ve kına için kahve karıştırma organik maddeler eğlenceli ve renkli tonları çeşitli verecektir. Ayrıca renk güçlendirmek ve daha uzun ömürlü kına dövme üretmek için hamur içine yağ ve şeker koymak için önerilmektedir.




In-talep dövme ve kına tasarımlar anlamları umut, sevgi, bereket, sağlık, ve bilgelik sembolü vardır.
Bunun dışında kına tasarımlar anlamları , ayrıca üzerinde kına dövme koymayı tercih vücut parçaları kişilik ve sosyal manzarası tasvir. Bazı gençler dostluğun bir işareti olarak bileğinde bir yerleştirme tercih. Özgürlük işareti olarak boyun onların bir yer. Ve bazı kızlar aynı şeyi davet diğer insanların bir yoludur bir ayak bileği-gibi tasarım, seçin.
Kına dövme bazı insanlar için bir tabu olabilir ama şık olmak için büyük ve ucuz bir yoldur. Sadece sizinle ait topluma kendinizi ve inançları ifade bir yoludur.




Henna tattoo photo





henna tattoo design on back









henna tattoo designs









henna tattoo designs on hand
















henna tattoo designs on hand







beautiful henna tattoo photo on back









henna tattoo designs on foot













henna tattoo designs







henna tattoo design on hand















henna tattoo on hand



























henna tattoo designs on leg























henna tattoo picture designs on hand
















Yorumlar