Omuz için Ayi Dövme Modeli Burada

Kim sırtına ayı dövmesi yaptırmak istiyorsa işte size SIRTTA AYI DÖVMESİ VE ANLAMI.
 SIRTTA AYI DÖVMESİ VE ANLAMI
ayı dövme modeli
 Onun alanını paylaşan diğer hayvanlardan daha üstün olan ayı; gücün, kendini korumanın ve bilgeliğin simgesidir.Onun alanını paylaşan diğer hayvanlardan daha üstün olan ayı; gücün, kendini korumanın ve bilgeliğin simgesidir.Ayılar diğer hayvanlardan çok üstün olmakla bilinmekte ve tanınmaktadır.
Ayrıca bunlar tekvandoda güç ve kuvveti simgeler . Ayılar dev yaratılışlı  iri hayvanlardır aynı zamanda çok güçlüdür.iriliği yüzünden hareketleri yavaştır bu yüzden hareketleri hep daha önceden tasarlanmış olmaktadır .Zekası ve becerikliliği gücünü ortaya çıkarmaktadır.Aslında saldırgan bir hayvan değildir sadece gerektiği zaman kendi savunması yapmaktadır.Yalnız yaşar ve şaşırtıcı olaylardan hep uzak durur. Cüssesini gücünü sadece yiyecek bulmak için kullanır.Bu olayın dışında her zaman sakinliği tercih eder. Gerektiği zaman o iri yapısına rağmen bir geyik kadar hızlı koşabilir. Hareketlerini yavaş yapması enerjisi doğru ve zamanında kullanmak istemesinden kaynaklanmaktadır. Ayılar tehlikeyi hissettiği anda kendileri saldırır ve karşısındaki düşmanı hırpalayana kadar hiç ara vermez . Savunması saldırı üzerine kurulmuştur bu hayvanlarda buda son derece güçlü ve sert olmaktadır.
eğer bu dövmeyi tercih etmek istiyorsanız şu anlamlara gelmektedir. bir ders öğretmektedir.Önceden savunma yapmayı ,yani burada bize en iyi savunmanın tehlikeden önce yapılması gereken ani atak olduğunu anlatmaktadır.

Yorumlar