Kol ve Omuz İçin Kobra Yilan Dövmeleri

Erkekler için vazgeçilmez bir dövme deseni sunuyoruz. Kobra Yılan Dövme modelleri ile erkekler kendilerini daha özgür hissediyorlar. ERKEK KOL VE OMUZDA SÜPER TASARIMLI KOBRA YILANI DÖVMESİ VE ANLAMI
ERKEK KOL VE OMUZDA SÜPER TASARIMLI KOBRA YILANI DÖVMESİ VE ANLAMI
kobra yılan dövmeleri
kobra dövmesinin anlamı;
bu dövme Hindistan'da kutsal sayılmaktadır.
koruyucu olduğuna inanılmaktadır.
Kobra yılan dövmesi Asya,Avustralya ve Afrika'nın çöllerinde tropik bölgelerde yaşamaktadır.Kobraların uzunluğu 1.2 m ve 5.8 m arasında değişir.zehirli dişleri öndedir. Zehiri felç edicidir.Mısır kraliçesi Kleopatra'nın kendisini sokturarak intihara gittiği bilinmektedir.Kobralar başını kaldırarak ürkütme ve saldırı pozisyonunda durmalarıyla nam salmışlardır. Türkiye de bulunmayan yılan türüdür.Kral kobra türü ve hint fakirlerinin oynattığı gözlüklü yılan bilinen kobra türlerindendir.
Kobra yılanı Kore'ye sembol olarak Himala ya dağlarından Hindistan daki Hindu dininin formu olarak gelmiştir.
Hindu dini birçok doğu ülkesinde etkili olan geniş bir dindir.Etkinliği yüzyıllardır devam eden bir dindir.Kobra yılanı bu dine bağlı insanların kültüründe etkili bir şekilde yer alır.
Onlar ön sezileri kuvvetli, çok sessiz ve oldukça kurnazdır.Kobralar tek ve net vuruşun hocaları sayılır.
Kobralar çok çabuk ve dikkati çekmeden kurbanını öldüren yılanlardır .Geçmiş dönemlerde insanlar kobraların kurbanlarını ipnotize ettiklerine inanırlardı.Bugün hangimize sorsanız kobra yılanı hakkında bildiğimiz zehirli olduğu ve dikilip başını sağa sola salladığıdır. Vuruş pozisyonunda gözler hedefe odaklanır .Hızlı ve seriliği bu odaklanmanın mükemmelliğinden kaynaklanır.
Kobralar çok sesiz ve emin hareket ederler.Her zaman için kendilerini korumaya hazırlıklıdırlar.Normal zamanda bile çok yavaş ve sesiz hareketleri kendilerini savunmak ve düşmanlarına gözükmeseler bile kendini belli etmemek içindir.
Kobralar kavga etmezler , zehirlerini çok verimli kullanmak isterler bu nedenle sadece yiyecek aradıkları zaman veya
 saldırıya maruz kaldıkları zaman zehirli saldırılarına baş vururlar.

Yorumlar