Erkek Vucudu için Yilan Dövme Modeli

Erkekler için vucuda yaptırılan en popüler yılan dövmeleri olarak size güzel bir sunum paylaşıyoruz.
ERKEK VÜCUTTA 2 TANE GÜZEL RENKLİ YILAN DÖVMESİ VE ANLAMI
yılan dövme modelleri
YILAN DÖVMESİNİN ANLAMI;
Akıl ve bilgeliğin simgesidir.
Gizem,ölüm ve yaşam tanrısı olarakta simgelenmiştir.
Dövme tasarımlarında ise doğal ve doğa üstü gücü,yenilenmeyi,üretkenliği ve bilgeliği simgeler.
Yılan dövmesi hem doğu hem batı kültürlerinde efsanelerde ,destanlarda,duvar motiflerinde sıkça yer almıştır.
Bilinen en eski semboller arasındadır.Kültüre, iklime,coğrafyaya göre yılan bazı yerlerde dost iken bazı yerlerde düşman olarak karşımıza çıkmıştır.Zehirli yılanların yaygın olması nedeniyle zehir ,ilaç ve sağlık alanında da sembol görevi görmektedir.Bu sayede ölüm ve yaşamı simgelemektedir.
Yunan mitolojisinde ise ay tanrıçası ile ilişkilendirilmiştir.Bir dişi sembol olarak yılan insanlığa bilgelik getirdiği  anlatılmıştır.
Bir veya iki yılanın bir sopa etrafına dolanmış halindeki sembolü tıbbi uzmanlığı anlatır.
Bir veya iki yılanın bir sopa etrafında birbirine dolanmış halindeki sembolü tıbbi uzmanlığı anlatır ve bu Yunan mitolojisi dönemlerine dayanır. Asclepius, şifa tanrısı, bir yılanın, diğer yılanı bitkilerle tedavi ettiğine şahitlik etmiştir, böylelikle tıb ve şifacılık doğmuştur. Çin kültüründeki zodyakta yılan 12 hayvanın içinde yer almaktadır ve o burç altında doğanlara bilgelik, çekicilik ve romantizmde zengilinlik kazandırıp, kibir ve tembelliğe karşı eğilip kaçınmayı sağlayacağı inanılmaktadır.
çıngıraklı yılan ve kobra yılanı en zehirli 2 yılan türü kutsal sayılmaktadır.Hint kültüründe kobra yılanı kutsaldır ve gücü temsil eder.


Yorumlar