Dövme Silme Tedavi ve Seçenekleri

Dövme yaptırmadan önce dövme sanatcıları tarafından dövme kalıcılığı insanlara verilen tüm uyarılara rağmen, gerçeği kullanılabilir dövme kaldırma seçeneği olmasıdır. Dövmeler görünümünü azaltmak için yolu vardır; dövme çıkarılması için bazı yöntemler invaziv ve diğerleri solmaya dövmeler için formüle ise potansiyel olarak zararlı yan etkileri riskleri ile gelen ve bir gün bir veya iki kez bir topikal krem uygulamak kadar kolay İstenmeyen dövme.

dövme kaldırma
dövme sildirme seçenekleri
Dövme kaldırma tedavileri lazer kaldırma gelen cerrahi eksizyon değişir. Kendi dövme görünümünü en aza indirmek isteyen biri için, bir dövme solmaya krem bir dövme görünümünü azaltmak için yardımcı büyük bir başarı olabilir. Bu farklı dövme seçeneklerin tümü kendi şekilde etkilidir. Bir dövme çıkarma ya da dövme solmaya seçeneğini farklı faktörler ve düşünceler bir dizi göre her birey için en iyi olanı bağlıdır. Hiç kimse ilk soruşturma olmadan bir dövme kaldırma tedavi veya dövme solmaya seçeneği alinmali.

Bu seçenekler farklılık hangi bir şekilde maliyet olduğunu. Lazerle dövme silme tedavisi ve cerrahi dövme çıkarılması sürdürmeye nispeten pahalı seçenekler olabilir. Maliyetleri muhtemelen bir kişinin dövme kurtulmak için ödemek istediği maksimum fiyat aralığının dışında yükselebilir. Öte yandan kremler şişe başına en az elli dolar fiyatlı bazı dövme kremler ile, daha maliyet-etkin olduğu bir eğilim var. Bu bir seçenek diğerinden daha fazla para maliyeti sırf, mutlaka bu seçeneği üstün ya da daha fazla etkili olduğu anlamına gelmez hatırlamak önemlidir. Bazen daha az maliyetli seçenek bir kişi için daha uygundur. Bir kez daha, en iyi seçenek bulma genellikle araştırma bir dereceye gerektirir.

Başka bir dövme kaldırma tedavi seçeneği dermabrazyon olduğunu. Rağmen, bu özel tedavi farklı bir şekilde kaldırılamaz dövmeler için ayrılmış olabilir. Dermabrazyon rahatsız olma potansiyeline var, bu dövme kaldırmak için bir çaba cilt birkaç kat uzakta kazıma içerir.

Farklı dövme silme tedaviler veya dövme solmaya seçenekleri sayısı kurtulmak ya da dövme silmek yardımcı isteyen insanlar için iyi hem de kötü olabilir. İnsanların en iyi hangi yöntem veya prosedür uygun onları seçmek için dövme kaldırma veya solma seçenekleri farklı çeşitli izin iyidir. Farklı seçenekler sayısı bazı insanlar için kafa karıştırıcı ya da sinir bozucu olabilir bu kötü. Birçok kişi zor çeşitli seçenekler arasında tercih yapmak bulabilirsiniz. Ancak, herhangi bir karışıklık genellikle ilgili bilgi toplama hafif bir miktar ile silinebilir dövme çıkarma maliyeti , potansiyel rahatsızlık, etkinlik, ve tabii ki güvenlik.

Cerrahi her zaman ne kadar basit bir işlem, kendi içsel riskleri ile birlikte gelir, ancak yukarıda belirtilen dövme çıkarma tedavisi ve dövme solmaya tüm seçenekleri, genellikle güvenlidir. Dövme silme dövme solmaya önemli avantajlar sunabilir tek seçenek değildir. Dövme solmaya kremler içeren kremler kullanarak sürece, genel olarak tüm yöntemleri yanı sıra cilt için yapılması olası hasar açısından riski en az olan seçenek en az invaziv olan TCA veya Hidrokinon .

Bir dövme krem bir dövme kaldırma tedavi değildir. Topikal dövme ürünler tamamen deriden dövme kaldıramazsınız. Ne yapabilirim genellikle istenmeyen dövmeler zamanla kaybolup yapma, önemli ölçüde dövmeler görünümünü azaltmaya yardımcı olduğunu. İyi bir dövme krem ​​önemli ölçüde haftalık bir süre içinde günlük kullanım ile bir dövme görünümünü azaltabilir. Kremler kolayca uygulanabilir sonuçlar ve elde etmek için randevu veya reçete gerektirmez için zaman ayırın yaparken.

Yorumlar