Dövme Modelleri Neleri İfade Eder

Dövme Neolitik kez yüzyıllar boyunca uzanıyordu var. Dövmeler farklı bireyler için çok farklı şeyler olarak hizmet verebilir, insanlar, yerler veya şeyler doğru manevi bağlılığın ve sevginin sembolü birkaç isim. Bugün Dövmeler her zamankinden daha popüler ve en sık kendini ifade basit bir formu olarak kullanılmaktadır. Eğer anlam ve sizin için uygun bir görüntü ne olabileceğini merak ile farklı dövme fikirleri hakkında düşünüyorsanız, bu yazı size yardımcı olacak ek fikirler ve fikir verecektir çünkü okumaya devam edin. Bu mürekkep kalıcı olduğunu kimsenin newsflash olduğunu. Kaldırma pahalı ve acı vericidir. Bu nedenle, siz ya da çok uzun bir süre için sizin için önemli olacak bir şey temsil eden bir görüntü seçmek için en iyisidir. Seçtiğiniz görüntü bazı şekilde temel ilgi, inanç ya da yaşam tutkularını temsil etmelidir. Aşağıda anlam ve genel olarak insanların vücut için uzun vadeli, sürdürülebilir Görüntülenmesine bulduk bazı yaygın görüntü temalar ile farklı mürekkep fikirler bulacaksınız:

- Tribal: kabile dövmeler erkekler tarafından talep edilen en sık dövmesi vardır. Tribal dövme özelleştirilmiş ve tasarım seçenekleri sınırsızdır edilebilir. Tribal tasarımları en yaygın siyah mürekkep yapılır ve anlamları çeşitli sembolize ediyor. Geçit, ruhsal, evlilik ve bereket Hakları bütün kabile dövmeler ile ilgili olabilir.




- Cross: Çapraz dövmeler yaygındır ve anlamı ile dövme fikirlerin başka bir kova temsil eder. Çapraz dövmeler genellikle dindarlığı bazı tipini temsil etmektedir.



- Dragon:
Ejderhalar çoğunlukla gizem, güç, ve bazen kötü temsil eder. Ejderhalar genellikle korkulan ve ortak dövme görüntülerdir edilir.



- Kelebek: Beklendiği gibi, kelebek dövmeleri en çok kadınlar üzerinde bulunur. Bir kelebek dövmesi anlamı gibi kadınlık, mutluluk ve özgürlük gibi çeşitli şeyleri temsil edebilir.



- Peri:
sihir ve hayali yaratıklar için olabilir o sizin için bir peri dövme sizin için uygun anlamı ile birçok dövme fikirlerden biri olabilir. Beyler, dikkatli olun. Bacağınızı bu biri için bir miktar ısı almaya hazır olun. Bazen perileri her zaman dileklerini yapmazlar!



- Japon dövmesi: Kanji dövme Çin görüntüleri ve daha popüler hale geliyor. Bu görüntüler her şeyi temsil edebilir ve onu görmek çoğu insan bunun anlamını biliyorum asla!


- Gül: Gül dövmeleri genellikle kadınlar üzerinde bulunan ve bu tutku, şehvet, ve güzellik gibi çeşitli şeyleri anlamına gelebilir.



- Crown: Taç dövmeleri popüler ve kişinin yaşam gibi uygun ve akıllıca kullanan güç kontrol temsil eder.



- Güneş: Güneş, çünkü temsil edebilecek şeyler çok çeşitli anlamı ile birçok dövme fikirlerden biridir. Güneş sıkça yaşam ve ölüm sembolü olarak kullanılır. Güneş de bile güç, cesaret, kuvvet, ve yeniden doğuşun temsil edebilir.




Yukarıda ortak dövme temalar sizin için kullanılabilir dövme fikirlerin sonsuz havuzu sadece bir leke temsil eder. Sizin dövme özelleştirmek için Seçenekler'i anlamıyla sonsuzdur. Seni düşünmek Eğer bir bir dövme ve anlamı olan dövme fikirler arıyoruz, ben bu makale yararlı bulduğunuzu umuyoruz.

Yorumlar