En Popüler Dövmeler

Erkekler ve Kadınlar için Popüler Dövme yerleri
Dövme kesinlikle vücudun herhangi bir kısmında imzaladılar edilebilir. En çok ayak bileği, omuz, bilek, kalça ve alt sırt dövmeler genellikle kız ile ilişkilidir. Kol, bacak, göğüs ve sırt dövmeler sevdiğiniz parçaları veya erkekler için yerlerdir iken.

Size üzerinde dövme var istediğiniz bölümü ile ilgili bilmesi gereken hususlar vardır.

Ayak bileği dövmeler

Bir kadınsı alanın fazla olduğu için, tasarımların bir ayak bileği dövme Başlarken biraz zor olabilir ayrıca, kelebekler, çiçekler, kupa, vb gibi girly vardır. Bir tezgah veya sandalye üzerinde uzanmış bir pozisyon var. Bir az yastıklı alandır çünkü aynı zamanda her zamankinden biraz daha ağrılıdır. Onlar da daha fazla kanamaya eğilimi. Bu alanda Dövme kolayca çorap genellikle gizlidir ve kolayca bacak şekli vurgulamak için kapalı gösterilebilir.




Kolu kapatan (Tam kol) dövmeler

Kol dövmeler için bir favori ve yaygın kullanımı tuval olmuştur. Bu alanda genellikle maruz kalan ya da görünür olmasıdır ve biz kollu dövme adını verdikleri bileğinizi aşağı üst kol başlayabilirsiniz büyük bir çalışma alanı sunuyor. Bu alanlarda Tasarımlar pin up kızları gelen kabile yanı sıra popüler koi balık olarak Çin ve Japon tasarım değişir. Deltoid dövmeler bileklerine bu kadar acı verici değildir. kol ve ön kol ve ince iç deri.


Sırt dövmeleri 

Bu alan kadınsı klasik geniş ve karmaşık tasarımlar için daha uygundur. Bu, üzerinde çalışmak (yatay) ve istenirse maruz sürece görünmez için geniş bir alan sağlar. Aynı zamanda en çok kadınlar tarafından tercih edilir bu yüzden çok seksi görünür. Ayrıca bu bölümde kolay kilo dalgalanmalar veya kaybı nedeniyle cilt değişiklikleri ile zarar görmüş veya değiştirilemez. Ancak, bu özellikle kendi temizlemek için çok zor bir yer olabilir. Tasarımlar bu periler, butterfiles, kabile ve hatta mektup dövmeler yatay veya v tasarımları gibi sonsuzdur.


Göğüs dövme modelleri

Göğüs dövmeler erkeklik göstermesine rağmen, aynı zamanda kadınların konumunun bir seçimdir. Bu göğüs yerlerde meme yakın olduğundan ve samimi ve duygusal olarak kabul edilir. Diğer taraftan, erkek, bu büyük bir tasarım ve karmaşık göstermek için büyük bir leke için olan tercih. Göğüs dövme kolayca gizlidir ve kolayca gömleksiz giderek çok kapalı gösterilebilir.

Boyun dövme modelleri

Onlar yüzünde o yanında en görünür dövmeler vardır. Bazı kızlar için, uzun saç boyun dövmeler gizlemek olabilir. Çoğu kişi için kolay gizli değil iken. Ince ve kemik yakın olduğu için Boyun dövme de daha fazla zarar verir. Çok az yağ ve kas olduğu için diğer alanların aksine, sıfır değildir. Ayrıca, bu alanda böylece sürtünme yaratarak sürekli bir hareket (örneğin bizim taraf için başımızı çevirince) üzerindedir.

Omuz dövmeleri




Bu konum yaygın dövmeler için popüler bir alan haline geliyor. Omuz dövmeler erkekler hem de kadınlar için vardır. Erkekler için, en çok kol ve arka parçaları bir ektir. Kadınlar için de, bu alanda küçük feminen tasarım seksi görünür. Bu kapalı ve bazen özellikle tüpler giyer kadınlar, kolsuz, off-omuz elbiseler için gösterişle edilebilir edilir.



Yorumlar