Örümcek Dövmesi Yaptirmak

Örümcek Dövmesi Neyi İfade Eder ve Anlamı Nedir
Örümcek; Eklembacaklılar şubesinin örümceğimsiler sınıfının örümcekler (Araneae) takımından türlerine verilen genel addır. Hemen hemen dünyanın heryerinde yaşamakla birlikte 112 familyada ve 3879 cinste toplanan 43.244 türü bilinmektedir.

Örümcekler geçmişten günümüze dünyanın farklı ekosistemlerine ayak uydurmuş böylece bir çok ekosistemde yaşayan bir grup halini almıştır. Örücekler görünüş itibariyle üsrkütücü hayvanlardır bir örümcek tattosu yapıracaksanız eğer  ürkütücü bir görünüşü göze almalısınız. Örümceklerin yaşam tarzlarına gelecek olursak bazıları  farklı yerlerde avlanarak yaşarken bazıları ördükleri ağlardan ayrılmazlar. Her örümcek türü ağ yapmaz yapan türler bu ağları genel olarak tuzak olarak kullanırlar ve bunların herbiri başka bir şaheserdir diğer türlerde ise ağ bezlerini, yaprakları yapıştırmakta, yuvalarının içini döşemede, açtıkları çukurun çevresini kapatmakta vs. işlerde kullanırlar. Bu örümceklerin ağ kullanımda tek ortak noktaları  ağ tellerinden yumurtalarının etrafını saran kozalar yapmalarıdır. Örümcek aynı zamanda kaderin efendisi,gizliliğin ve titizliğin semboludur.

Öürmcek dövmesi yaptıracak bir şahıs bunlarıda göz onunde bulundurmalıdır keza taşıdığınız tattoonun sizi yeterince iyi yansıtması çok önemlidir. Yaptırcağınız örümcek dövmesini ağlarla veya üç boyutlu olarak tamamlayabilirsiniz.


Yorumlar